<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Producător de toalete și toalete cu vid

Proiectăm și producem toaletă cu vid și toaletă portabilă

2021 Cele mai bune remorci de toaletă mobile cu două locuri pentru vânzare

Scurta descriere:

Introducere principală a produsului :
Toaleta containerizată ecologică cu vid a furnizat un spațiu de toaletă independent, proiectat de echipa ZNZK, care poate fi utilizat în căile ferate de mare viteză, avioane, nave, câmpuri petroliere, stații hidroelectrice, municipalități, locuri pitorești, zone alpine, zone lipsite de apă și nu poluare etc.
personalizare:

◎ Aspectul și culoarea
◎ Poate personaliza toaleta cu vid de 2 până la 6 locuri
◎ Dispunerea spațiului
◎ Materiale ceramice sau din oțel inoxidabilDetaliile produsului

Etichete de produs

Emisiune video

Alte caracteristici

image2

Instalare ușoară

Diferite ca toaletele tradiționale care se bazează pe propria lor gravitație ca sursă de energie, toaletele cu vid folosesc presiune negativă pentru a fi sursă de energie. Procesul de instalare a conductei poate urmări direcțiile exterioare, interioare liniare, curbate și chiar în sus și în jos ale structurii. Este cu adevărat realizat că „apa curge în sus”

image3

Stabil de lucru

În comparație cu toaleta tradițională cu diferite metode de drenaj gravitațional, toaleta cu vid utilizează o sursă de presiune negativă de la -0,035MPA la -0,055mpa pentru a se asigura că există suficientă putere pentru a transporta apa brută și este echipată cu un mecanism de zdrobire pentru a reduce blocajul iar poluarea prin conducte este mică, deci nu este ușor de înghețat.

image4

Mai igienic și mai curat

Țevile sunt într-o stare sigilată sub vid, astfel încât mirosurile nu se pot difuza și nu vor exista gaze și germeni dăunători în țevi.

Economisirea energiei și protecția mediului

Little consumul de apă al toaletelor cu vid reduce direct descărcarea apei negre, reduce sarcina de tratare a apei negre municipale și rezolvă problema apei negre direct evacuate din apa naturală în societatea modernă și poluează problema surselor de apă; toaletele cu vid colectează canalizareaconcentratat, plus poluarea colectată cu o concentrație mare de substanțe, care pot produce îngrășăminte organice utilizate în agricultura organică. Acest lucru poate transforma cu adevărat deșeurile în comori și poate atinge zero emisii. Rezolvă problema reciclării materialelor pentru mediu, de asemenea în reciclarea agriculturii.

Parametru

mărimea Lungime Lăţime Înălţime
4920mm ---- 9600mm 2200mm 2600mm

Specificații pentru toaletă portabilă cu vid de lux

◎ Interiorul este echipat cu un sistem de alarmă de urgență, cârlig pentru haine, cutie de mâini, uscător de mâini, senzor plus întrerupător manual de spălare.

◎ Structura principală adoptă sudarea cu oțel ușor de înaltă calitate ca structură dintr-o singură bucată, baza este din oțel cu 20 de canale, cadrul principal este 120 × 100 sudare tub pătrat, cadrul secundar este 80 × 40 și 50 × 50 pătrat sudarea tubului, toate cadrele sunt tratate cu tratament anticoroziv, oțelul Tratamentul anticoroziv la părțile sudate ale componentelor din oțel ale cadrului este durabil și grosimea peretelui este peste 2 mm.

◎ Peretele interior adoptă o perete interioară sculptată de înaltă calitate, iar peretele exterior adoptă o combinație de placă aluminiu-plastic și vopsea metalică din oțel. Are caracteristici de aspect frumos, rezistență la coroziune, rezistență la acid și alcali, rezistență la impact, prevenire la foc și durată lungă de viață.

◎ Plăci ceramice antiderapante de înaltă calitate sunt utilizate pe podeaua toaletei.

◎ Acoperișul este așezat plat, impermeabil și izolat pentru a asigura o structură completă și frumoasă a acoperișului.

◎ Tavanul toaletei este realizat din tavan din lemn ecologic, iar toaleta este generoasă și frumoasă în ansamblu.

◎ Camera de administrare este echipată cu o cutie de distribuție generală, întrerupător, priză, fereastră de iluminat natural, stație de bază integrată de vid (pentru tratarea izolației fonice), rezervor de apă curată și cutie de murdărie, care poate satisface nevoile de la 2000 la 3000 de persoane într-un mediu fără flux de apă și fără canalizare. Clienții pot alege formularea de încălzire și conservare a căldurii, iar temperatura ambiantă este de -50 ° până la 40 °.

Qualification Certificate (11)
Qualification Certificate (3)
Qualification Certificate (16)
Qualification Certificate (18)
Qualification Certificate (15)
Qualification Certificate (13)

Pachet

1) Cutie de carton
2) Cadru din lemn
3) Cutie din lemn 
4) În funcție de cerințele clienților
5) suntem cu toții familiarizați cu cerințe diferite pe pachet, deci am putea accepta orice serviciu OEM. Faceți marca dvs. mai faimoasă decât înainte.


  • Anterior:
  • Următorul:

  • Trimiteți-ne mesajul:

    Scrieți mesajul dvs. aici și trimiteți-l nouă

    PRODUSE ASEMANATOARE

    Trimiteți-ne mesajul: