<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Producător de toalete și toalete cu vid

Proiectăm și producem toaletă cu vid și toaletă portabilă

Toaletă globală cu patru locuri pentru toaletă cu vid, economisitoare de apă, pentru evenimente

Scurta descriere:

Introducere principală a produsului :

Apăsând butonul de spălare, sistemul de toaletă cu vid se spală automat, extrage murdăria din toaletă și o transportă în cutia de murdărie , procesul are o cunoaștere profundă și o experiență practică bogată, liderul cuvântului.

Personalizare:

◎ Aspectul și culoarea

◎ Poate personaliza toaleta cu vid de 2 până la 6 locuri

◎ Dispunerea spațiului

◎ Materiale ceramice sau din oțel inoxidabilDetaliile produsului

Etichete de produs

Toaletă globală cu patru locuri pentru toaletă cu vid, economisitoare de apă, pentru evenimente

Sistemul de toaletă de protecție a mediului ZNZK este format din stația de bază de vid, supapă de barieră de vid, toaletă de vid, rețea de conducte de vid, colector de vid, ridicator de vid, sistem de control etc. Sistemul de toaletă de vid și componentele sale au obținut un număr de brevete naționale.

O toaletă cu vid este un fel de toaletă. Diferența de presiune a aerului generată de sistemul de toaletă poate aspira murdăria din toaletă sub formă de aspirație de aer pentru a atinge scopul spălării. Poate economisi foarte mult apa de spălare. Toaleta tradițională de economisire a apei stabilită de stat este de 6 l / oră, iar după adoptarea toaletei ecologice, fiecare spălare este mai mică de 0,5 l / oră; rezolva complet spațiul mic, aerul nu este neted, iar mirosul toaletei și lipsa apei Conductele au provocat probleme precum imposibilitatea de a instala toalete.

În comparație cu toaletele tradiționale, are avantajele de a economisi apă, un efect de spălare bun, un control bun al mirosurilor și o instalare convenabilă.

Emisiune video

Parametru

mărimea Lungime Lăţime Înălţime
4920mm ---- 9600mm 2200mm 2600mm

Specificații pentru toaletă portabilă cu vid de lux

◎ Interiorul este echipat cu un sistem de alarmă de urgență, cârlig pentru haine, cutie de mâini, uscător de mâini, senzor plus întrerupător manual de spălare.

◎ Structura principală adoptă sudarea cu oțel ușor de înaltă calitate ca structură dintr-o singură bucată, baza este din oțel cu 20 de canale, cadrul principal este 120 × 100 sudare tub pătrat, cadrul secundar este 80 × 40 și 50 × 50 pătrat sudarea tubului, toate cadrele sunt tratate cu tratament anticoroziv, oțelul Tratamentul anticoroziv la părțile sudate ale componentelor din oțel ale cadrului este durabil și grosimea peretelui este peste 2 mm.

◎ Peretele interior adoptă o perete interioară sculptată de înaltă calitate, iar peretele exterior adoptă o combinație de placă aluminiu-plastic și vopsea metalică din oțel. Are caracteristici de aspect frumos, rezistență la coroziune, rezistență la acid și alcali, rezistență la impact, prevenire la foc și durată lungă de viață.

◎ Plăci ceramice antiderapante de înaltă calitate sunt utilizate pe podeaua toaletei.

◎ Acoperișul este așezat plat, impermeabil și izolat pentru a asigura o structură completă și frumoasă a acoperișului.

◎ Tavanul toaletei este realizat din tavan din lemn ecologic, iar toaleta este generoasă și frumoasă în ansamblu.

◎ Camera de administrare este echipată cu o cutie de distribuție generală, întrerupător, priză, fereastră de iluminat natural, stație de bază integrată de vid (pentru tratarea izolației fonice), rezervor de apă curată și cutie de murdărie, care poate satisface nevoile de la 2000 la 3000 de persoane într-un mediu fără flux de apă și fără canalizare. Clienții pot alege formularea de încălzire și conservare a căldurii, iar temperatura ambiantă este de -50 ° până la 40 °

Proces de producție

image3

Pachet

1) Cutie de carton
2) Cadru din lemn
3) Cutie din lemn 
4) În funcție de cerințele clienților
5) suntem cu toții familiarizați cu cerințe diferite pe pachet, deci am putea accepta orice serviciu OEM. Faceți marca dvs. mai faimoasă decât înainte.

image9
image10

  • Anterior:
  • Următorul:

  • Trimiteți-ne mesajul:

    Scrieți mesajul dvs. aici și trimiteți-l nouă

    PRODUSE ASEMANATOARE

    Trimiteți-ne mesajul: