<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Producător de toalete și toalete cu vid

Proiectăm și producem toaletă cu vid și toaletă portabilă

Gates a „recompensat” 5 milioane de dolari SUA pentru a găsi „toalete de generația următoare” în China

Știri din ziarul nostru (Reporter Wuwei, corespondent Deng Yanan) Ieri a fost lansat oficial evenimentul „WC Innovation Competition-China” finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates (denumită în continuare Fundația Gates). Responsabilul relevant al Fundației Gates a spus că de acum până în 2015, fundația va dona 5 milioane de dolari în China pentru a finanța diverse forțe inovatoare, inclusiv instituții de cercetare științifică, întreprinderi și inventatori din China. Cercetarea și dezvoltarea și producerea „unei generații de toalete” este de a promova salubrizarea, protecția mediului, confortul și „toaletele de generația următoare” cu costuri reduse pentru a servi lumea cât mai curând posibil.

Potrivit Dr. Doulaye Kone, Senior Project Officer al Fundației Gates, „toaleta de generație următoare” trebuie să îndeplinească 4 condiții de bază: „1. Igienă: poate elimina agenții patogeni din excrementele umane și reutiliza resursele eficiente din acesta; 2. Economie de energie: nu necesită o sursă externă de apă, alimentare cu energie electrică și sistem de conducte de drenaj; 3. Ieftin: costul global al utilizării pe persoană pe zi este mai mic de 5 cenți; 4. Confort: frumos, fără miros, indiferent în ce țară se află oamenii, oamenilor le place să-l folosească. ”

www.znzkcn.com
suzy@znzkcn.com
WhatsApp: +8615528001618


Ora postării: 25-05-2020

Trimiteți-ne mesajul: