<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Producător de toalete și toalete cu vid

Proiectăm și producem toaletă cu vid și toaletă portabilă

Toalete publice pentru medii extreme fabricate de ZNZK China

La sfârșitul anului 2017, guvernul Tibet a acordat o mare importanță construcției proiectelor „revoluției toaletelor” și s-a străduit să depășească problema curățării toaletelor în zonele cu deficit de apă. Planifică să reconstruiască 1.934 de toalete până la sfârșitul anului 2018.

Luând în considerare mediul geografic, condițiile climatice, stilul peisajului și alți factori, guvernul Tibet a stabilit în mod științific standardele de construcție, formele structurale și tehnologia pentru a se asigura că noile toalete publice nu numai că satisfac nevoile reale, dar sunt durabile, frumoase și curate. Până în prezent, în district au fost construite 456 de proiecte de „revoluție a toaletelor”, iar 270 au fost finalizate.

Având în vedere mediul geografic special al Tibetului, toaletele cu vid au devenit toalete datorită avantajelor lor unice, precum economisirea apei, spălarea ușoară, neblocarea și lipsa mirosului special.
Prioritatea revoluției.

news-2-2

ZNZK este un producător de frunte de toaletă cu vid pentru economisirea apei în China.
Caracteristică: 0,5 L apă per spălare; fără mirosuri; instalare și întreținere ușoare.

Ceva interes? vă rugăm să o contactați pe doamna Qing: qing@znzkcn.com


Ora postării: 26-05-2021

Trimiteți-ne mesajul: