<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Producător de toalete și toalete cu vid

Proiectăm și producem toaletă cu vid și toaletă portabilă

Toaletă cu vid ZNZK

Tehnologiile utilizate în „Toalete cu vid” provin de la Zhenchuang Technology. „Economisirea apei, inodor și fără descărcare gravitațională” sunt cele trei caracteristici principale ale „Toaletelor cu vid”. Tehnologia de scurgere a vidului pe care o folosește este o nouă tehnologie care folosește principiul presiunii negative în vid pentru a realiza evacuarea apelor uzate. Structura sa principală este împărțită în trei părți: terminal, gazdă și conductă. Dintre acestea, terminalul se referă în principal la „toaletă cu vid, ridicator cu vid, colector de bucătărie cu vid, colector cu vid” etc .; gazda se bazează pe diferite principii și niveluri de putere. Diferite stații de lucru cu vid; conducte, în principal conducta de canalizare sub presiune negativă de la terminal la gazdă.

ZNZK este cel mai bun furnizor de toaletă cu vid din China, vă rugăm să contactați suzy@znzkcn.com
Comparativ cu toaletele tradiționale, „toaletele cu vid” economisesc apă, sunt inodor, au un consum redus de energie, frecvență ridicată, utilizează resurse și nu au rețea de conducte subterane. Spălarea toaletelor necesită o rețea de conducte municipale de canalizare, care nu numai că consumă multă apă, dar are și un miros aparte. Cantitatea totală de canalizare generată este, de asemenea, mare și este dificil să se îndeplinească utilizarea frecvenței ridicate, iar tratarea apelor uzate este dificilă.
Se înțelege că standardul național pentru spălarea obiectelor sanitare din țara mea este că cantitatea de apă de spălare este de 6 litri de fiecare dată, iar volumul mediu de excremente umane este de 0,3 litri de fiecare dată, astfel încât volumul total format de fiecare spălare este de 6,3 litri. Consumul de apă pentru spălarea „toaletei cu vid” este de 0,5 litri de fiecare dată, ceea ce este echivalent cu cantitatea unei sticle de apă minerală, iar volumul total format de fiecare spălare este de numai 0,8 litri.

vacuum tank
În plus, „toaleta cu vid” are presiune negativă și nu are miros. Consumul de energie per flush este de numai 0,004 grade. Permite mai mult de o mie de ori utilizarea continuă a toaletei. Nu necesită o rețea subterană de țevi de canalizare. Este ușor de utilizat și de colectat. Excrementele umane sunt, de asemenea, o materie primă excelentă pentru îngrășăminte organice.

Yang Guihua a introdus că sistemul de colectare a scaunelor pe vid pe care l-au stabilit are un sistem de tratare a apelor uzate de separare a sursei de vid. Apa de toaletă în toalete este clasificată ca apă neagră, apă de baie, apă de spălare vegetală, iar apa de rufe este clasificată ca apă gri și apă neagră. Apa Hehui este două sisteme de colectare diferite, ambele putând fi reciclate. În plus, satul a construit și o rețea de țevi de canalizare cu vid cu o lungime totală de aproape 20 de kilometri. Toate apele gri și o parte din apa neagră sunt colectate prin conducta de canalizare sub vid și apoi pompate la rețeaua de conducte de canalizare municipală, iar o parte din toaleta de vid colectează separat excrementele umane pentru prepararea îngrășământului organic.


Ora postării: 29-06-2021

Trimiteți-ne mesajul: