<img height = "1" width = "1" style = "display: none" src = "https://www.facebook.com/tr?id=936629066903371&ev=PageView&noscript=1" />

Producător de toalete și toalete cu vid

Proiectăm și producem toaletă cu vid și toaletă portabilă

Sevice

Noi oferim

Puterea noastră

Proiectarea sistemului

Fabricare: 25 de date de lucru

Expediere globală: prin container

Instalare

Instruire

întreținere

Piese de schimb

Actualizare de sistem

Sistemul nostru de toaletă cu vid

poate rezolva aceste probleme pe care le întâlnești

Ușor de congelat

Soluție-Deoarece toaleta de vid ecologică aspiră murdăria prin presiunea aerului, conducta solidă de canalizare poate ajunge la starea „fără apă”, izolație suplimentară, secundară, supusă conductei de intrare a apei și conductei de canalizare, care asigură complet că toaleta este într-un mediu rece (-40 ℃) poate funcționa normal.

Fără intrare de apă

Soluție - Există un rezervor mic de stocare a apei de 1,5 m3 în sistem, iar consumul de apă al toaletei ecologice este mai mic de 0,5 L / timp, poate fi utilizat de 3000-4000 de ori.

Fără canalizare

Deoarece toaleta cu vid ecologic folosește mai puțină apă și are relativ puține deșeuri solide, nu este necesar să se proiecteze un iaz fecal pe scară largă pentru a colecta deșeurile. În cameră poate fi instalat un rezervor mic de 3m3 pentru deșeuri, care poate îndeplini 3000-4000 de ori de utilizare.

Lipsă de apă sau dificil de curățat

Soluție-inteligentă controlează de la distanță în timp real sistemul intern de alimentare cu apă și sistemul de colectare a apelor uzate din fiecare toaletă. Când alimentarea cu apă este insuficientă sau rezervorul de canalizare este pe punctul de a se revărsa, sistemul va alarma automat. Pentru zonele în care toaletele publice sunt prea împrăștiate, este convenabil pentru gestionarea toaletelor.

Trebuie să fie mutat frecvent

Soluție - Deoarece echipamentul sistemului de toaletă cu vid este integrat cu corpul camerei, toaleta este foarte mobilă și ușor de transportat

Ai nevoie de loc instalat au o pantă

Soluția - Deoarece toaletele cu vid folosesc presiune negativă pentru a fi sursă de energie. Procesul de instalare a conductei poate urmări direcțiile exterioare, interioare liniare, curbate și chiar în sus și în jos ale structurii. Este cu adevărat realizat că „apa curge în sus”


Trimiteți-ne mesajul: